Huib Zeevenhooven

Huib is een authentiek en associatief denker. Door zijn levenservaring, leefwijze en achtergrond is hij uitermate geschikt als coach en begeleider van executives en managementteams. Huib houdt een spiegel voor en gaat in verbinding de confrontatie aan. Dit wordt geaccepteerd door zijn betrokken en oorspronkelijke uitstraling. Dat maakt hem tot een inspirerende begeleider/coach en een interessante gesprekspartner in veranderingstrajecten.

Hij weet disfunctionele processen in beeld te brengen en geeft het effect hiervan terug. Hij brengt snel en scherp in beeld wat goed is en wat beter kan. Door zijn stevige ervaring weet hij helder de "pijnpunten" te lokaliseren. Dat doet hij gedoseerd, met respect, maar niet te voorzichtig. Hij heeft een open en directe houding, alert en met een scherp oog voor onderliggende patronen. Hij weet te enthousiasmeren en zet mensen aan tot denken, door nieuwe inzichten te leveren. Zijn betrokkenheid en zijn directheid leiden tot een essentie, die tot veranderen uitnodigt en waarbij de opbrengst centraal staat. Huib houdt altijd de winst voor de ander voor ogen.

Huib is gefascineerd door de fragiele balans tussen lift en zwaartekracht waarop het grootste gewicht kan worden gedragen. Parapenten vond hij dan ook een prachtige ervaring. Dit wisselende evenwicht tussen lift en zwaartekracht komt veelvuldig in de natuur voor - niet voor niets is hij een natuurfreak - én in het leven.

Deze balans ontstaat ook in het begeleiden en coachen. Disbalans is er altijd, dat maakt groei mogelijk en het leven dynamisch. Die disbalans hanteerbaar maken, daar zit voor Huib de uitdaging.

Huib Zeevenhooven